Despre noi

Vacanță Cu Familia


Noi suntem doi prieteni cu pasiuni comune: natura, locurile frumoase din tara noastră și mai ales fericirea copiilor noștri.
Totul a început într-o excursie, organizata de grădiniță unde copiii noștri erau colegi, într-un loc foarte frumos, ideal pentru vacante cu copii, într-o zona foarte cunoscuta și care nu mai are nevoie de promovare. Ne știam de ceva vreme dar nu avusesem niciodată timp sa stam mai mult de vorba. Acolo, fascinați de cât de fericiți erau copiii noștri, ne-am “trezit” discutând despre locuri frumoase unde copiii noștri s-au simțit la fel de bine. După câteva minute de discuții, ne-am dat seama ca vorbim mai mult despre locuri din afara tarii. Am mutat apoi discuția spre locuri superbe din România unde probabil copiii noștri s-ar simți cel puțin la fel de bine și fără eforturi deosebite am găsit, repede, câteva locuri foarte frumoase unde am putea merge.


În toamna acelui an am mers împreună, într-o scurta vacanta de week-end cu copii, la o pensiune frumoasa din Polovragi. Ne-am simțit foarte bine și noi și cei mici dar marele plus a fost ca ne-am mai descoperit și alte pasiuni comune: plimbări în natura, bicicleta, fotografia și mai ales faptul ca ne dorim sa facem astfel de locuri cunoscute. A urmat o excursie la Ocnele Mari, la Salina, unde am descoperit pasiunea lui Mădălin pentru filmări dar și meticulozitatea lui în a edita și monta aceste filmări în adevărate minidocumentare. Câteva luni mai târziu, întors în niște împrejurări mai puțin plăcute în ținuturile copilăriei, am scris un articol pe Facebook despre Cobia, o zona superba, cu monumente culturale patrimoniu UNESCO dar care este o necunoscuta chiar și pentru mare parte din localnici.


De aici pana la ideea de a combina textul meu cu filmul lui pentru a promova astfel de locuri minunate nu a fost decât un pas mic. Și pentru ca în vară fusesem pe Cheile Cernei, la Pensiunea Cerna, unde ne-am simțit foarte bine, am hotărât sa ne apucam de treaba. A ieșit un film foarte frumos, spunem noi😉, în care am dat numeroase motive unor familii cu copii sa plece într-o vacanta relaxanta. Începem postările noastre cu acest film și mai apoi promitem sa împărtășim cu voi experientele noastre împreună cu familiile în locuri minunate din tara noastră (prin text, poze sau film). Și pentru ca eu aveam deja o lista cu astfel de locuri, “Lista lui Vali” cum spun câțiva prieteni care au solicitat-o, nu rămâne decât sa ne spuneți prin comentariile voastre dacă am avut dreptate sau nu afirmând ca și în tara noastră sunt locuri superbe cu oameni minunați care ne fac fericiți în vacante cu familia.